Forgalmi változások

 2014.10.17. 15:59

Október 17 - 19:  Attila út - Krisztina körút átkötés felújítása:
Ahogy előzőleg jeleztük, jelentősen lelassult a haladás az Attila út, Dózsa tér térségében mivel a 2014. október 17. és 19., majd 24. és 26. között felújítják a Dózsa György tér közelében, az Attila út Attila köz és Sarló utca közötti szakaszán található, az Attila utat és a Krisztina körutat két irányban összekötő átkötő utakat, valamint az ezek egyikét keresztező villamos útátjárót.

A felújítási munka miatt október 17-én, 18-án és 19-én (pénteken, szombaton és vasárnap) a 18-as villamos rövidített útvonalon jár a Savoya Park és Újbuda-Központ M között. A villamos által nem érintett Széll Kálmán tér és Újbuda-Központ  közötti vonalszakaszon villamospótló busz viszi az utasokat.

A felújítás II ütemében, Október 24-26 között a 16-os busz által használt átkötő út is felújításra kerül, emiatt az autóbuszok a Krisztina téri megállóhelyet nem érinti, a Deák Ferenc tér  felé ideiglenesen az Attila út kereszteződése után létesített megállóhelyen lehet felszállni.


Részletek a BKK oldalán

 

 

Október 17 (péntek) este nem közlekedik a Sikló:
Október 17-én (pénteken) 19:05 - 19:20-ig, valamint 21:20 - 21:35 között a Budavári Sikló nem közlekedik rendezvény miatt. 


Október 18-án (szombaton) és október 19-én (vasárnap) 06.30 órától – 13.30 óráig az Erzsébet híd mosását végzik egy 
forgalmi sáv részleges lezárása mellett.
A munkát a híd északi (Pestről-Budára vezető) oldalán kezdik és a déli (Budáról-Pestre vezető) oldalán fejezik be. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a munkaterület mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek, ezzel is segítve az FKF Nonprofit Zrt. dolgozóinak munkáját!

Október 18 (szombat) - október 20 (hétfő) között lakossági gallyaprítási program keretében gallyaprítást végeznek kerületünkben. Főleg a Naphegy, Gellért-hegy valamint a Várszoknya térségét érintik a munkálatok, emiatt október 18-tól több helyen a járda - és a parkolók egy részét az előzetesen regisztrált lakosok által kihelyezett gallyak foglalják el. Kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek, és parkoljanak a kihelyezett gallyak környezetében!  Az aprítás időpontjában (október 20-án egész nap) útszűkület is nehezítheti a közlekedést.

Október 19. (vasárnap) - Lánchíd lezárása:
Októbert 19-én 13:00 és 16:00 között lezárják a közúti forgalom elől Lánchidat, mert az Tarlós István fővédnökségével a Budapest–Párizs Ősz című kulturális rendezvénynek ad helyet. A forgalomkorlátozás miatt módosított útvonalon, az Erzsébet hídon keresztül közlekedik a 16-os és a 105-ös autóbusz. A gyalogos forgalom a lezárás ideje alatt is haladhat a hídon.
További részletek a BKK oldalán



Október 20. (hétfőtől): Lovas út - Gránit lépcső kereszteződésében építési munkálatok kezdődnek - várhatóan 2015 februárjáig. A munkaterület mellett megállási tilalom kerül bevezetésre, valamint útszűkület nehezíti a haladást.

Október 21 - november 05 között a 27-es buszok terelve közlekednek, nem érintik a XI. kerületi Szüret utcai és Ménesi úti megállót. Az autóbusz a Sánc utca felé a Balogh lejtő - Ménesi út - Szüret utca terelt útvonalon jár. Ménesi út megállóhelyet előrébb, a kereszteződés utánra helyezik át. A vonalon alacsonypadlós járművek ideiglenesen nem közlekednek

 

Október 18.-án szombaton munkanap lesz, melynek következtében  08:00-tól 18:00-ig a kerület területén a parkolás díjköteles lesz!

Címkék: forgalmi változások

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr566802435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása