Tabáni Karácsony

 2014.12.05. 11:32

Szeretettel meghívjuk a kerület lakóit – természetesen elsősorban a Tabánban élőket – a hatodik Tabáni Karácsonyi Délutánra 2014. december 13-án, szombaton 14 -18 óráig a felújított Virág Benedek Házba (I. ker., Döbrentei utca 9. felől). A korábbi évekhez hasonlóan karácsonyfánk alá ajándékcsomagokat kérünk és várunk: használt játék, könyv, írószer, tanszer vagy bármi, ami hasznos – becsomagolva az I. kerületi nagycsaládosok részére.

taban.jpg


17 órakor a Nyárs utcai Óvoda óvodásainak karácsonyi műsorát nézhetjük meg. Utána tombolasorsolás, melyet Vecsey András önkormányzati képviselő vezet. A fődíj: 2 személyre szóló vacsora a Tabáni Aranyszarvas Étterem felajánlásával. A rendezvény alatt forralt bort és teát ihatunk, kakaós kalácsot és mézes puszedlit fogyaszthatunk. A belépés ingyenes. Főtámogatóink: Budavári Önkormányzat, Tabánért Alapítvány, Tabáni Bolhapiac, Vitézi Rend. Szervezők a tabáni angyalok. (Várnegyed 12.05)

Címkék: karácsony Tabán

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr226959219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása