A II. kerületben a Fekete Sas utcában, a Bem téren, a Bem rakparton, valamint a Gyóni Géza téren folytatódik a Budai fonódó villamoshálózat építése. Ezeken a helyszíneken december 10-e és 13-a között (szerdán éjszaka, csütörtökön és pénteken napközben, valamint szombaton a kora reggeli órákban) különböző mértékű forgalomkorlátozással járó közműmunkákat végeznek.

A 2014. december 10-éről 11-ére, szerdáról csütörtökre virradó éjjel 23:45 és 4:30 között lezárják a Gyóni Géza teret (azaz a Margit híd déli oldali felhajtó ágát). Az Árpád fejedelem útja felől érkezőknek a Margit híd megközelítésére a Bem rakpart–Bem József tér–Lipthay utca–Margit körút útvonalat ajánljuk. A Margit körút és a Török utca csomópontjában a közlekedési lámpa ebben az időszakban sárga villogó üzemmódban működik. Az erre közlekedő, a Dél-pesti autóbuszgarázs felé tartó 923-as és a Nyugati pályaudvar irányú 934-es éjszakai busz a szerdáról csütörtökre virradó éjjel az Árpád fejedelem útja–Üstökös utca–Török utca–Margit körút–Margit híd módosított útvonalon halad, ezért a Margit híd, budai hídfőnél a 6-os villamos megállójában áll meg.

2014. december 11-én, csütörtökön a Bem rakpart 55-56. előtti, a Lipthay utcát a Bem rakparttal összekötő útszakaszt lezárják, ezen a napon a Lipthay utcából Buda felé az ideiglenesen kétirányúsított Bodrog utcán keresztül lehet kihajtani.

2014. december 11-én, csütörtökön a Fekete Sas utcát lezárják a Bem rakpart torkolatánál. Ezen a napon a Margit híd déli felhajtója felé csak terelő útvonalon, a Fő utca–Csalogány utca–Fazekas utca/Horváth utca–Tölgyfa utca útvonalon lehet eljutni.

A 2014. december 11-éről 12-ére, csütörtökről péntekre, valamint a 12-éről 13-ára, péntekről szombatra virradó éjjel és hajnalban, 22:00 és 5:00 között a Bem téri, a rakpartot és a Fő utcát összekötő útpályán félpályás útlezárás miatt ideiglenesen telepített jelzőlámpás forgalomirányítással haladhat majd a forgalom. A késői időpont ellenére előfordulhatnak torlódások, ezért azt javasoljuk, hogy kerüljék el ezt az útvonalat a jelzett időszakban.
(BKK)

Címkék: BKK

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr516974357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása