Magyarország legnagyobb hipermarket lánca, a Tesco november közepén összesen tizenegy buszmegállóban nyitott interaktív áruházat Budapesten. Az egyedi megjelenésű megállókban kedvünkre válogathatunk a termékek közül, amiket a Tesco Online Bevásárlás alkalmazás vonalkód leolvasójának segítségével ott helyben, percek alatt be is szerezhetünk. A karácsony közeledtével így akár már a buszra várva is elintézhetjük bevásárlásainkat, pont úgy, mint egy igazi Tesco áruházban.

Dél-Korea és az Egyesült Királyság után már Magyarországra is megérkeztek a Tesco interaktív áruházai. A buszmegállókba az Isobar Budapest kreatívkoncepciója alapján telepített virtuális boltok polcairól a várakozók munkába menet, vagy egy fárasztó, rohanós nap után a Tesco Online Bevásárlás mobiltelefonos alkalmazásába épített vonalkód leolvasó segítségével vásárolhatják meg a plakátokon látható termékeket.

tesco01.jpg


A már ismert online bevásárlási módokhoz képest a Tesco legújabb szolgáltatásának előnye, hogy a megvásárolni kívánt termékeket különösebb keresgélés nélkül, azonnal a kosarunkba tehetjük. Ehhez elég csupán a termékek alatt található vonalkódot beolvasni.

tesco02.jpg

A megállókban látható termékpalettát úgy állították össze, hogy a megtaláljunk mindent, amit egy átlagos családi bevásárlás alkalmával általában keresünk, így a buszra várva csaknem száz termék – pékáruk, zöldség-gyümölcsök, hús- és tejtermékek, száraz- és vegyi áruk – közül válogathatunk.

tesco03.jpg

És ha a járatunk esetleg az előtt érkezne meg, mielőtt a kosarunkat megtöltöttük volna, a vásárlást bárhol és bármikor tovább folytathatjuk az Online Bevásárlás alkalmazásban. A kosarunk összeállítása után pedig házhoz szállítási időpontot is foglalhatunk, vagy kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebb eső Átvételi Pontot, ahol bevásárlásunkat ingyenes összekészítés után személyesen vehetjük át. 

tesco04.jpg

Az interaktív áruházak a bolti és az internetes vásárlás előnyeit kihasználva, remekül ötvözik a vásárlás közbeni válogatás élményét az online vásárlás kényelmével. A visszajelzések szerint az egyedi buszmegállók nyújtotta új vásárlási lehetőséget az utazóközönség is kedveli, hiszen az alkalmazáson keresztül történő vásárlások száma már a kampány első időszakában is érezhetően megnőtt.

Az Isobar Budapest és a JCDecaux outdoor médiaügynökség együttműködésében készült, buszmegállókba telepített interaktív áruházak november 17-én nyitottak, és előreláthatólag február végéig várják vásárlóikat

Tesco buszmegállók:

Budán:

- Batthyány tér: 39-es busz  végállomása
- Várkert bazár: 19-es villamos megállóhelye, Kelenföld felé
- Széll Kálmán tér: 149-es busz végállomása 
- Széll Kálmán tér: 5-ös busz megállóhelye Pasaréti tér felé
- Karinthy Frigyes út: 212-es busz megállóhelye Svábhegy felé
- Kosztolányi Dezső tér: 114, 214-es busz végállomása
- Móricz Zsigmond körtér (Karinthy F. út): 33-as busz végállomása

- Őrmező M4 végállomás: 87, 187-es buszok Kamaraerdő felé 

 

Pesten 

- Deák tér: 47, 49-es villamos végállomása (Madách tér felőli peron) 
- Örs vezér tere: 131, 231-es busz, végállomása 
- Thököly út - Stefánia út: 75-ös troli megállóhelye Puskás Ferenc Stadion felé 
- Keleti pályaudvar: 80, 80A troli végállomása

(forrás: Tesco/
mediapiac/Isobar/egyker.blog)

Címkék: buszmegálló Tesco

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr627006433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása