Forrás: TV2/Tények

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr357074723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaaz 2015.01.16. 09:01:27

Ez az épület hatalmas pincerendszerrel rendelkezik. Először is újra a Posta tulajdonába kellene kerülnie. Azután egy új modern ügyfélkiszolgáló szintet lehetne nyitni két bejárattal. Az egyik bejárat a korábban megszokott, a Városmajor felé. A másik a térfal megnyitásával a Széll Kálmán tér felé (kb. a 61-es villamosok megállója mögött).

Ehelyett a Mammut II. 3. szintjére kell felmászni, elvesztegetett idő és mászkálás a téren áthaladó tömegek számára. Ezzel a Posta nem csak rengeteg pénzt költ feleslegesen, de ingyen forgalmat generál annak az üzletközpontnak, aminek bérleti díjat fizet.

A helyi lakosság annak sem örült, hogy a Csaba utcai áttörés kikerült a tervekből. Naponta sokezer embernek kell felmásznia a Posta Palota melleti kaptatón. Miért? Hogy utána lelépcsőzhessenek a térre. Reméljük ennek az átbújónak a közeljövőbeni megépítéséről az Önkormányzat nem tett le, különösen mivel szélcsatorna útját álja el a kaptató.
süti beállítások módosítása