Széll Kálmán tér felújítás

 2015.01.14. 11:56

A Széll Kálmán tér előkészítő közterületi munkái január 12-én, hétfőn megkezdődtek: a téren közúti és a gyalogosforgalmat érintő korlátozások léptek életbe.

A téren belüli gyalogosfelületekből nagyobb területeket is elkorlátoztunk, hogy a téren található „gombák”, majd a régi, nem használt hurokvágányon (azaz az egykori 56-os villamos fordulóján) belül álló szökőkút bontása megkezdődhessen. A téren a legfontosabb gyalogos útvonalakat folyamatosan biztosítjuk. Az építési munkagépek forgalma nappal nem zavarja a tér közlekedését. Péntekig kisebb, a közúti és a gyalogosforgalmat érintő korlátozások lesznek, a hétvégétől azonban jelentősebb változásokra kell számítani, főként a villamosközlekedésben, amiről hamarosan adunk részleteket. A forgalmi változásokkal kapcsolatos aktuális információk a www.bkk.hu/szellkalmanter oldalon olvashatók. (forrás: BKK)

 

Címkék: felújítás Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr447073237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása