Széll Kálmán tér felújítás

 2015.01.19. 18:16

Ahogy előzőleg jeleztük, a Széll Kálmán téren elkezdődtek azok a villamosforgalmat is nagymértékben érintő bontási és építési munkák, amelyek miatt több BKK járat útvonala és menetrendje is módosult.

Változott a közúti forgalmi rend is:  A Krisztina körút felől érkezőknek kell a legjelentősebb változásokra számítaniuk, mivel a városból kifelé vezető irányba ideiglenesen megszűnik a Krisztina körút és a Szilágyi Erzsébet fasor közötti közvetlen átvezetés. A Krisztina körút felől érkezőknek először két forgalmi sávon jobbra kell kanyarodniuk, majd utána a három, fent felsorolt ideiglenes jelzőlámpás csomóponton áthaladva érhetik el a Széll Kálmán tér északi oldalán futó útpályát, melyen keresztül eljuthatnak a Szilágyi Erzsébet fasorba.

Fotóalbumunkban a Széll Kálmán tér ideiglenes forgalmi rendjét mutatjuk meg. A folyamatosan frissülő www.bkk.hu/szellkalmanter
 oldalon megtalálhatóak a közlekedési változásokkal és a felújítással kapcsolatos aktuális információk.







forrás: BKK

Címkék: Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr547089381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása