logo_mavstart2.jpg

 

Szombat este fél hét után néhány perccel újabb kövek estek le a vágányra és tovább csúszott a támfal földje a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál. A szakemberek ezután azonnal megtiltották azon az egy vágányon is a közlekedést. 

Az utasok a Kelenföldi és a Déli pályaudvarok között a BKK 139-es autóbuszt vehetik igénybe a vasúti menetjegyeikkel.

MÁV-START Zrt. megrendelte a buszokat az utasok elszállítására. A BKK-tól 7 db csuklós autóbusz állt forgalomba, hogy az utasokat a Déli pályaudvar Alkotás úti megállójából a Kelenföldi pályaudvar Etele tér megállóig szállítsa.



Azok a vonatok, amelyek idáig a Déli pályaudvarra közlekedtek, csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak vissza, a további intézkedésig!

A csapadék okozta fölcsuszamlás és támfalrongálódás miatti késésekért és kényelmetlenségekért utasaink megértését kérjük, türelmüket köszönjük. (MÁV Zrt.)

Címkék: MÁV

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr767128043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása