Lomtalanítás utáni takarítás

 2015.03.02. 11:54

Befejeződött az I. kerületi lomtalanítás. Az FKF Zrt munkatársai vasárnap délelőtt a lomokat elszállították, délutánra a kerület teljes területén befejezték a takarítás utómunkálatait. 

Sajnos az FKF Zrt felhívása ellenére sok helyen kihelyeztek olyan veszélyesnek minősített hulladékokat, (festékeket, lakkokat, hígítókat, olajos flakonokat, akkumulátorokat, autógumikat stb.) melyeket a lomtalanítás során az FKF Zrt munkatársai nem szállítanak el a közterületekről, továbbá több helyen ezen festékeket a járdán és a parkolókban szétöntötték.  

A Budavári Önkormányzat Közterület Felügyelői, valamint a Városüzemeltetési Iroda munkatársai a napokban kiemelten ellenőrzik a közterületeket. A szabálytalanul kihelyezett veszélyes hulladékokat az önkormányzat saját költségén elszállíttatja a közterületekről, valamint egyes helyeken szétöntött festékektől az önkormányzat megtisztítja a 
járdákat, parkolókat.   


A hatékonyabb, gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük olvasóink segítségét, - amennyiben szétöntött festéket vagy a járdán hagyott veszélyes hulladékokat (festékeket, lakkokat hígítókat stb) észlelnek szíveskedjenek jelezni oldalunk elérhetőségein vagy az önkormányzat Városüzemeltetési Irodáján:


Komlós Norbert
Városüzemeltetési Iroda

komlos.norbert@budavar.hu 
Ingyenesen hívható hangposta szám:  06-80-204-275 

 

 

Címkék: lomtalanítás veszélyes hulladék

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr607233199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása