A hagyományokhoz híven március 15-én, a nemzeti ünnepen családi, kulturális programok várják az érdeklődőket a Budai Várban. A rendezvények miatt jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani március 14-én és 15-én.

Előreláthatólag tilos lesz megállni és a forgalom elől is elzárják a Dísz tér - Tárnok utca - Szentháromság tér - Szentháromság utca - Hess András tér – Fortuna köz - Fortuna utca útvonalat, az Országház utcát a Fortuna köz és a Szentháromság tér között, az Úri utcát a Szentháromság utca és a Dísz tér között, valamint a Táncsics Mihály utcát. A rendezvény miatt tilos lesz megállni a Hunyadi János úton, a Bécsi kapu téren, a Kard utcában, a Palota úton (Dísz tér – Lovas út között), a Dózsa György téren, a Váralja utcában, a Tábor utcában, a Clark Ádám téri parkolóban, a Sikló utcában és a Déli rondellánál. 


A megállási tilalmak érvénybe lépéséről a későbbiekben értesítjük olvasóinkat.  

Címkék: forgalomkorlátozás Március 15

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr217236905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása