Április 2-án ismét kék fényben úszott a Parlament kupolája; a rendhagyó díszvilágítást az autizmus világnapja alkalmából az Autisták Országos Szövetsége kérte, és azt a főpolgármester, valamint az Országgyűlés Hivatala engedélyezte. 

parlament.jpgFotó: Pap Zoltán


Az AOSZ – hasonlóan a többi nemzetközi, országos, és regionális szerveződéshez – a világnapon ismét csatlakozott a "Ragyogjon kéken" kampányhoz.

A kupola nátriumlámpás díszvilágításának átalakítását a BDK Kft. munkatársai végezték el. 42 db fényvető fehér fényű fém halogén lámpát szereltek át speciális hőálló fényszűrő fóliával. A társaság a társadalmi felelősségvállalás jegyében, munkájával minimális költségelszámolás mellett járult hozzá a rendezvény sikeréhez. ​

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr107335918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása