19-es, 41-es villamos forgalomkorlátozás:

Április 11-én (szombat) 12:30-tól várhatóan üzemzárásig filmforgatás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az I. kerületi Várkert rakparton, az Ybl Miklós tér és a Döbrentei tér közötti villamospálya szakaszán, ezért a 19-es és a 41-es villamosok módosított útvonalon, a Döbrentei térig közlekednek.

A Döbrentei tér felé közlekedő 19-es és 41-es villamos a Kelenföld vasútállomástól, illetve Budafok kocsiszíntől a Szent Gellért rakpartig menetrend szerinti útvonalon – majd a 18-as villamos vonalán a Döbrentei tér – Krisztina körút útvonalon a  Döbrentei tér megállóhelyig közlekednek, ezért nem érintik a Várkert bazár és a Clark Ádám tér megállókat.

A Kelenföld vasútállomás M, illetve a Budafok kocsiszín felé közlekedő 19-es és 41-es villamosok a Döbrentei téri ideiglenes végállomástól a Krisztina körút – Döbrentei tér – Szent Gellért rakpart módosított útvonal után ismét a menetrend szerinti útvonalon közlekednek Kelenföld vasútállomás, illetve Budafok kocsiszínig, ezért nem érintik a Clark Ádám tér és a Várkert bazár megállókat. A villamosokra a Döbrentei téren, a 18-as villamos megállójában lehet felszállni.

A kimaradó szakaszon a 17-es villamospótló busszal és a 86-os autóbusszal lehet utazni.

Ezen a hétvégén (április 11-én és 12-én) a 41-es villamos nem közlekedik a Kamaraerdei Ifjúsági Park és a Budafoki elágazás között tápkábel pótlása miatt. A villamos helyett villamospótló buszok járnak a Kamaraerdei Ifjúsági Park és az Albertfalva utca között.

                                                                                                                                                          

Motoros felvonulás miatt időszakos forgalomkorlátozás lesz április 11-én  12.00 - 13.00 óra között az alábbi útvonalon:

Neszmélyi köz 3 - Budaörsi út - Alkotás utca - Márvány utca - Mészáros utca -  Alagút utca - Lánchíd - Eötvös tér - József Attila u. - Károly krt - Kossuth Lajos u. - Erzsébet híd - Hegyalja út - BAH csomópont - Budaörsi út - Neszmélyi köz 3.

                                                                                                                                                                        

Rendezvény miatt  időszakos forgalomkorlátozás lesz április 11-én 12.15 - 16.20 óra között az alábbi útvonalon:
 
Liszt Ferenc tér - Andrássy út - Deák F. tér - Károly krt. - Kossuth Lajos utca - Erzsébet híd - Apród utca - Lánchíd utca - Clark Ádám tér - Bem rakpart - Szilágy D. tér - Fő utca - Batthyány tér - Fő utca - Bem rakpart - Árpád fejedelem útja - Szentlélek tér - Flórián tér - Szentendrei út - Békásmegyer útvonalon. 

                                                                                                                                                            

Szombaton 11 - 14 óra között rendezvény miatt a 105-ös autóbusz terelt útvonalon közlekedik a Belvárosi szakaszon:
http://www.bkk.hu/2015/04/szombat-delelott-es-kora-delutan-a-105-os-busz-rendezveny-miatt-modositott-utvonalon-kozlekedik-belvarosi-szakaszan/

                                                                                                                                                           

Vasárnap délután az Élet Menete rendezvény miatt valamennyi belvárosi BKK járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik:
http://www.bkk.hu/2015/04/vasarnap-delutan-tobb-jarat-kozlekedese-modosul-az-elet-menete-felvonulas-miatt/

 

Címkék: forgalomkorlátozás

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr167356104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása