Kisebb, főként az autósokat és a gyalogosokat érintő forgalmi változások léptek életbe a Széll Kálmán tér felújítása miatt.

Módosult a 61-es villamos Káplár utcai ideiglenes végállomásától a Széll Kálmán térre vezető gyalogos útvonal vezetése, valamint vágány- és közmű felújítási munkák miatt a Margit körút Széll Kálmán tér és Széna tér közötti szakaszának közúti forgalma.  A Margit körútról a Krisztina körútra átvezető útpálya, illetve a Szilágyi Erzsébet fasor Széll Kálmán téri csomópontjának közúti forgalmi rendje is változott. Az új közlekedési renddel a tér forgalomáteresztő kapacitása az eddigiekhez képest nem csökkent.

A Széll Kálmán tér felújításának munkái 2015 januárjában kezdődtek el, a teljes rekonstrukció 2016 tavaszára fejeződhet be. A Széll Kálmán tér felújításáról aktuális információkat a www.bkk.hu/szellkalmanter weboldalon találhatnak olvasóink.

forrás: BKK

 

Címkék: BKK Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr167383848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása