II. világháborús bombát találtak a Széll Kálmán téren.  

 

20150504bomba-szell-kalman-ter.jpg

 

A beazonosítás még folyamatban van, 300 méteres körben lezárták és kiürítették a környéket, ami nagyjából 12 lakótömböt érint, valamint a tér összes üzlethelyiségét és 5 utcát is.

A robbanótest félig még a földben van, a tűzszerészek egyelőre még nem kezdtek neki a bomba hatástalanításának, - majd csak akkor látnak hozzá, ha a rendőrségnek sikerül teljesen kiürítenie a környéket, és elterelni a forgalmat, ez várhatóan 8 óra körül lehetséges.

A tűzszerészi munkálatok ideje alatt minden valószínűség szerint a metró sem fog megállni a Széll Kálmán téren, kérjük figyeljék a BKK közút valamint a  BKK infó tájékoztatását.

Jelenleg a Vérmező út, Várfok utca és a Margit körút (Széll Kálmán téri szakasza) a közúti és gyalogos forgalom elől lezárásra került, jelentős a torlódás a környéken, A  hatástalanítás idején a 2-es metró szerelvényei sem állnak meg a  Széll Kálmán téren.

(fotó: Origo)

 

 

Címkék: bomba Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr627430016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása