Forgalmi változások

 2015.05.08. 13:30

forgalomkorlatozas.jpg

 

Futóverseny miatti forgalomkorlátozások szombat délelőtt Budapesten

2015. május 9-én (szombaton) délelőtt 9:45-től várhatóan délig futóverseny miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest belvárosában, többek között a Budai alsó rakparton, a Margit híd Pestről Budára vezető oldalán a szigeti bejáró és a budai hídfő között, az Árpád fejedelem útján, a Szent Gellért rakparton, a József Attila utcában és a Honvéd utcában. A lezárt útszakaszokon a forgalomkorlátozásokat a futók elhaladása után oldják majd fel. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK Zrt.) arra kéri a fővárosiakat, hogy aki a belvárosba tart, kerülje el a futóverseny által érintett útszakaszokat. A forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat – így a 2-es, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos, valamint a 15-ös, a 26-os, és a 115-ös busz – útvonala is módosul.  Részletek a BKK oldalán

 

Ismét jelezzük: Hétvégén csak engedéllyel lehet áthajtani a Lánchíd utcán!

2015. május 1-jétől augusztus 31-éig az I. kerületi Lánchíd utca Öntőház lépcső és Ybl Miklós tér közötti részére az utca környezet- és zajterhelésének csökkentése érdekében csak külön engedéllyel hajthatnak be az autósok.

A Lánchíd utca jelzett szakaszán az engedéllyel rendelkező járműveken kívül csak az arra közlekedő közösségi közlekedési autóbuszjáratok hajthatnak át.

A korlátozás nem érinti a Lánchíd utca kijelölt parkolóhelyeit és a Várkert Bazár mélygarázsát.

 

Egyirányúsítják a Dékán utcát

A 2015. május 9 és 10-én a Dékán utcát ideiglenesen a Fény utca felé egyirányúsítják, mert a Széll Kálmán tér felújításához kapcsolódó közműmunkákat végeznek az utcában. A forgalomkorlátozás miatt a 116-os busz a Dísz tér felé, a 149-es busz pedig a Széll Kálmán tér felé módosított útvonalon közlekedik.  Részletek a BKK oldalán

 

Gázvezeték rekonstrukciót végeznek az:
- Orom utcában,
- Berényi utcában,
- Szirom utcában.
 
A munkaterület mellett megállási tilalom valamint jelentős útszűkület nehezíti a közlekedést, kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Lezárják az Országház utcát:  

Május 13 - Május 20-ig az Országház utcát lezárják a Kapisztrán tér és a Szentháromság tér között útburkolat garanciális javítása miatt. A 16-os, a 16A, a 116-os és a 916-os autóbuszok terelőúton, az Úri utcán át közlekednek


Rendezvény miatt időszakos útlezárás:

Május 12-én 15.00 - 18.00 óra között rendezvény miatt időszakosan lezárják a Clark Ádám tér - Lánchíd - József nádor tér - Nádor utca - Arany János utca - Akadémia utca Kossuth tér útvonalat. 

Címkék: forgalmi változások

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr177441382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása