2015 május 13 (szerdától)  - május 20-ig (szerda estig) a Penta Kft. garanciális útburkolat javítást végez a Budai Várban.

A kivitelezés miatt az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:


- Az Országház utcát a Szentháromság tér vonalában teljes szélességében lezárják!  Az utcába a Fortuna köz - Szentháromság tér között biztosítva lesz a behajtás, ám a munkaterület miatt az utca zsákutca lesz, továbbá az Országház u. 2; 8, 10 sz. előtt mindkét oldalon megállási tilalom kerül bevezetésre!

- Az Országház utca a Fortuna köz - Kard utca között kétirányúvá válik!

- A Fortuna közben a Fortuna utca kereszteződése előtt útszűkület nehezíti a közlekedést.

- A Tárnok utcában valamint a Dísz téren több helyen útfelbontás nehezíti a közlekedést.
A Tárnok utca, Hajadon utca - Anna utca közötti szakaszán félpályás útlezárás kerül bevezetésre, 1 forgalmi sávon biztosítva a közlekedést.  
A munkaterületek mellett megállási tilalom kerül bevezetésre, így a Tárnok utca - Balta köz; Tárnok u. 16, Tárnok utca 7; Tárnok utca 13 sz. előtt. 

 

Tömegközlekedési változások:

 

2015 május 13. (szerdától) május 21 (csütörtökig) a 16-os, a 16A, a 116-os és a 916-os autóbusz a Dísz tér felé a Kapisztrán tér–Úri utca - Dísz tér útvonalon közlekedik!

A Kapisztrán téri és a Szentháromság téri megálló helyett a buszok az Úri utcában a Kapisztrán tér közelében, valamint az Úri utca - Szentháromság utca kereszteződésénél létesített ideiglenes megállóhelyen állnak meg. 

 

Kérjük figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre!


Az áttekintő térkép megtekintéséhez kattintson a térképre: 

terkep02.png

Címkék: busz útépítés útlezárás lezárás terelés BKK Budai vár 16-os busz megállási tilalom

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr177453380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása