Vizivárosi Klub néven a Batthyány utca 26. szám alatt nyitotta meg kapuit a kerület új közösségi találkozóhelye. Az új klubhelyiségbe mindenkit szeretettel várnak, akik szívesen jönne beszélgetni, kártyázni, vagy bármilyen más közösségi programot szervezne. 


A Budavári Önkormányzat beruházásában tavaly év végén készült el a Batthyány utca - Hattyú utca torkolatánál kialakított kis tér. Itt nyitotta meg kapuit március 24-én a Vizivárosi Klub, a kerület új közösségi találkozóhelye. Az új helyiséget az önkormányzat újította fel és a Budavári Művelődési Ház égisze alatt működik majd. 
- A programok tekintetében az az önkormányzat koncepciója, hogy az itt élők, az ide látogatók töltsék meg tartalommal a helyet - mondta az átadáson dr. Nagy Gábor Tamás polgármester. A Vizivárosi Klub szívesen biztosít teret civil szervezetek összejöveteleihez, kártya-klubhoz, közös beszélgetésekhez vagy bármilyen más közösségi programokhoz.

A Vízivárosi Klub címe: I., Batthyány utca 26. Nyitva tartás: hétfőn, szerdán, pénteken 8-16 óráig, kedden és csütörtökön 12-19 óráig. Azok a civil közösségek, akik szívesen tartanák a klubban összejöveteleiket, a Budavári Művelődései Házban Marsi László igazgatónál jelezhetik helyigényüket. Telefon: 06-1-201-0324.

Címkék: Vízivárosi Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr395878201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása