Ismeretlen személyek a hétvégén a Budavári Sikló melletti támfalat összefirkálták, melynek graffiti mentesítését  - a rendőrségi feljelentés és helyszínelés után - a mai napon sürgősséggel elvégeztette a Budavári Önkormányzat. Bár a terület nem a Budavári Önkormányzat fenntartása alá tartozik, kiemelt fontossága miatt a Sikló utcai feljáró graffiti mentesítését is elvégezték a szakemberek. 


A hatékony graffiti mentesítésnek, köszönhetően kerületünkben - a fenti két esetet kivéve - nagyrészt csak apróbb falfirkák jelentek meg, melyek eltávolítása április hónapban megtörténik az alábbi helyekről:  

- Attila út, Attila köz - Zerge lépcső között
- Krisztina tér 9.
- Krisztina tér 4.
- Szalag utca 2.
- Erőd utca - Hattyú utca, oldalfal
- Kosciuszkó Tádé u. 22. homlokzat
- Lisznyai u. 15, támfal
- Naphegy téri játszótér, tájékoztató táblák
- Hattyú u 11. 
- Krisztina krt. 30.
- Kuny D. utca 4/B.
- Erzsébet híd, Hegyalja úti pillér (BKK terület)


Kérjük olvasóinkat, amennyiben grafitivel szennyezett területet észlelnek, jelezzék oldalunk elérhetőségén vagy a Budavári Önkormányzat éjjel-nappal, ingyenesen hívható zöld számán:  06-80-204-275  

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr695877792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása