2014. április 14-étől autóbusz pótolja a 17-es villamost, a Fővárosi Vízművek és a Fővárosi Csatornázási Művek ugyanis a Budai Fonódó villamoshálózat kiépítését megelőző közműrekonstrukciós munkákat végez a vonal mentén. A közműépítéseket követően, a jelenleg folyó közbeszerzés lezárásával a Budai fonódó villamosprojekt részeként várhatóan a nyáron a BKK is megkezdi a vonal átépítését, amely várhatóan 2015 nyaráig tartó munkavégzés ideje alatt. Ennek részeként a 17-es villamosvonal infrastruktúrája teljesen megújul a Margit híd és a Tímár utca között, a felújítás kiterjed Frankel Leó utca és Bécsi út kockaköves szakaszaira is. A vonalon korszerűsítjük a megállóhelyeket, megújul az áramellátó rendszer, emellett új villamospálya épül a vonal jelenlegi Margit hídi végállomás és a 19-es és a 41-es villamos Batthyány téri végállomása között, egy Bem téri közbenső villamosmegállóval, illetve kapcsolat létesül a Széll Kálmán tér felé is.

A 17-es villamos helyett meghosszabbított útvonalon, a Batthyány tér - Óbuda, Vörösvári út között pótlóbuszok járnak hétfőtől.

Részletes információk megtekintéséhez kattintson a képre: 

 

fonódó.jpg




Címkék: BKK fonódó villamos 19-es villamos 17-es villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr136017953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása