A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat Képviselő-testülete a Budavári Virág Benedek Díj adományozásával ismeri el az I. kerületben kiemelkedő oktató-nevelő munkát végző, vonzó és példaértékű pedagógus egyéniségek munkáját, akik hozzájárulnak a gyermekek eredményes neveléséhez, az oktató-nevelő munka megújulásához, és legalább öt éve az önkormányzat területén működő oktatási - nevelési intézményekben tevékenykednek.

A 2014. évi díjazottakra 2014. május 10-ig tehetnek javaslatot a kerület polgárai és az I. kerületi székhelyű, illetve tevékenységüket részben vagy egészben az I. kerületben kifejtő civil szervezetek, kamarák, továbbá oktatási intézményvezetők.

Várjuk az indoklást is tartalmazó írásos javaslatokat, melyeket legkésőbb 2014. május 10-ig lehet benyújtani az I. kerületi Polgármesteri Hivatal Szervezési és Hatósági Igazgatóságára (1014 Budapest, I. Kapisztrán tér 1.) Információ: Judák Barnabásné dr. Varga-Kovács Emese (tel:458-3028)

Címkék: Budavári Virág Benedek díj

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr166040635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása