Az Urbanista Blog odalán megjelent "Budapest legelőkelőbb helyén fekvő hajléktalan tanyája" című bejegyzését több olvasónktól is megkaptuk. 

Bár a Gellért-hegy teljes területe a Fővárosi Önkormányzat tulajdonához tartozik, látva a kialakult állapotokat a Budavári Önkormányzat munkatársa azonnali intézkedést kért a terület takarításával kapcsolatban, így a Közterület Felügyelők és a Főkert munkatársainak segítségével ma délelőtt a Gellért-hegyi vízesés környezete megtisztításra került. 

Köszönjük olvasóink, valamint a takarításban résztvevő munkatársak segítségét!

Kérjük, ha nagyobb mennyiségű hajléktalanok által felhalmozott (veszélyes) hulladékot észlelnek kerületünk közterületein, szíveskedjenek jelezni oldalunkon vagy a Budavári Önkormányzat elérhetőségein: 0680/204-275; ugyfelszolgalat@budavar.hu

 

 

 

 

Címkék: hajléktalan takarítás Gellért-hegy

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr366131500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mortein5 2014.05.13. 08:52:13

Szép munka! Miért nem a 8 kerben vagy valami elkorcsosult városrészben csöveznek?
süti beállítások módosítása