Vári útépítés - Képriport

 2014.05.30. 15:47

A Vári útépítéshez kapcsolódóan megkezdték a Hadik szobor környezetének átépítését is, emiatt a szobor mögötti, ideiglenesen kijelölt parkolóhelyek egy részét felbontották.  A parkolási gondok enyhítése érdekében a Bécsi kapu tér környezetében ma reggeltől megváltozott forgalmi rend szerint ismételten használhatóvá váltak a Bécsi kapu téri, valamint a Nándor utcai parkolóhelyek. 

A Hilton mélygarázs valamint a Margaréta terasz megközelíthetősége a Szentháromság téri munkálatok miatt módosult, gépkocsival a Halászbástya parkolón keresztül a Halászbástya és a Mátyás templom között, az ideiglenesen elkerített területen elhaladva érhető el a mélygarázs és a Margaréta terasz. 

Képeink: 

 

Címkék: útépítés útfelújítás Szentháromság tér Budai vár vári útépítés Hess András tér Bécsi kapu tér Fortuna u. Szentháromság utca Szentháromság tér felújítás Szentháromság tér átépítés

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr46236972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása