Tisztelt Lakók, Gépjárművezetők, és Szolgáltatók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest I. kerület Czakó utca kitáblázott szakaszán cégünk építési munkákat végez 2014.08.11-től kezdődően a Budavári Önkormányzat megbízásából. A kivitelezési munkák várható befejezési ideje 2014.08.25 (cca. 2 hét).

Kérjük a Tisztelt Lakókat, Gépjárművezetőket, és Szolgáltatókat, hogy a fent megjelölt időszak alatt gépjárműveik elhelyezésével, közlekedésével segítsék elő az akadálymentes munkavégzést hétköznap 07:00 – 18:00 óra között.

Gépjárműveikkel a kivitelezés időtartama alatt (18:00 - 06:30-ig) folyamatosan lehetőséget biztosítunk lakó-ingatlanjaik megközelítésére, azonban munkaidő alatt (07:00-18:00) kisebb fennakadásokra számítani lehet. A helyi munkavezetővel történő előzetes egyeztetéssel ezek a kellemetlenségek elkerülhetők.

Czakó02_1.jpg
Helyi munkavezető:
Jánosa Károly
Tel.: 30/ 574 3608


A munkavégzés miatt ideiglenesen egyes utca szakaszok
lezárásra kerülnek, amit előre jelzünk táblákkal, illetve szalagozással. Az áthaladást a kivitelező folyamatosan biztosítja. Kérjük Önöket, hogy a kihelyezett jelzéseket szíveskedjenek figyelembe venni.

A kivitelezési időszak alatt az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket és türelmüket kérjük.

Kérdéseikkel kérjük, forduljanak helyszíni képviselőnkhöz személyesen vagy a lenti elérhetőségen napközben 07 – 18 óra között.

Kivitelező:
Hornyák Út és Mélyépítő Kft.
2890 Tata, Faller Jenő úti Ipartelep 2158/59 hrsz.
Telefon, fax: 34/ 479-198



Augusztus 11-én a Budavári Önkormányzat beruházásában megkezdődik a Czakó utca Naphegy utca – Dezső utca szakaszának felújítása. A munkálatok augusztus 25-én tartanak. 

 

Folytatódik a Budavári Önkormányzat útfelújítási programja, augusztus 11-től megkezdődik a Czakó utca Naphegy utca – Dezső utca szakaszának felújítása. A munkálatok során a töredezetett aszfaltot lemarják és újraaszfaltozzák, kijavítják a szegélyköveket és a vízelnyelőket. A felújítás költsége mintegy 15 millió forint, amelyet az Önkormányzat saját forrásból finanszíroz. A munkavégzés miatt ideiglenesen egyes utca szakaszok lezárásra kerülnek, amit a kivitelező előzetesen táblákkal és/vagy szalagozással jelez majd. A Czakó utcán történő áthaladást a kivitelező folyamatosan biztosítja. 

 

A felújítás ideje alatt a Czakó Utcai Sportpálya továbbra is látogatható, a munkálatok nem zavarják a sportpálya működését. A kivitelező cég augusztus 25-re készül el a felújítással, így az augusztus 30-i Nyárbúcsúztató Bálon már egy megszépült utca várja a látogatókat a Czakó Utcai Sportközpontban. 

 

Ismeretes, tavaly októberben – szintén az Önkormányzat beruházásában – már elkészült a Naphegy utcai járdaépítés. Ennek keretében a Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpont délkeleti sarkától a Naphegy utca és a Czakó utca kereszteződéséig az addigi földdel fedett gyalogjáró térburkolatot kapott és a Kereszt és a Czakó utca közötti szakaszon újraaszfaltozták az útpályát.

Címkék: utca útépítés Czakó Hornyák

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr606571919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása