Augusztus 31-én a Margit híd - Batthyány tér között rendezik a Kacsafutam rendezvényt, mely egy vidám és izgalmas jótékonysági rendezvény, ahol a Dunán gumikacsák ezrei versenyeznek egymással értékes nyereményekért!

Az esemény külföldön már többször sikert aratott, idén augusztusban pedig London, Szingapúr és Taiwan után Budapesten is megrendezésre kerül! Minden megvásárolt kacsa jótékony célt szolgál, a befolyt összeg egy részét az UNICEF Magyar Bizottsága részére ajánlják fel a szervezők. Az esemény végén pedig a kis gumikacsák új életet kezdenek, újrahasznosítás során játszótéri gumiszőnyegek gyártásához használják majd fel őket, amelyből egy Kacsa játszóteret hoznak majd létre a szervezők.

A rendezvénnyel kapcsolatos forgalomkorlátozásokat a későbbiekben jelezzük olvasóinknak. 

Ismertető a rendezvényről:
(kattintson a képre)

KAcsafutam.png

Címkék: kacsa Margit híd Duna I. kerület Batthyány tér kacsafutam

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr406622355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása