Járdafelújítást végeznek a Hunyadi János úton, a Halászbástya alatti területen, emiatt a járdát lezárták a gyalogosforgalom elől. A Halászbástyára vezető Schulek lépcsőn továbbra is biztosított a gyalogosforgalom. 
A munkák várható befejezési ideje október 15. 
Kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek a munkaterület mellett!


Címkék: felújítás járda karbantartás Hunyadi J út

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr396777185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palazeti 2014.10.13. 13:57:24

sajnos a rövd határidőből az következik, hogy megint jó kis aszfaltjárda készül, azaz kb, az eredeti (70es évekbeli) állapot visszaállítása és mindez 2014ben (bár lehet, hogy esztétikailag még rosszabb lesz)... Most voltam Csehországban, ott bezzeg minden történelmi városrészben térkő van, mert hogy az illik oda stílusilag és esztétikailag is...

egyker 2014.10.13. 14:41:43

@zalap:

Tisztelt Zalap!
Jelenleg a törött, sérült és botlásveszélyes járda helyreállítását végzik öntött aszfalttal.

Információnk szerint a közeljövőben nincs tervbe véve a terület teljes térkövezése, - a Hunyadi János utat néhány éve újították fel,a BKK beruházásában, így ott sem várható a térkövezés.

Jelenleg a Vár úthálózatának felújítása a kiemelt és fontosabb feladat, mely szinte mindenhol vágott bazaltkockakővel történik.

Palazeti 2014.10.13. 16:12:35

A Vár rendben van, bár még ott is túl sok az aszfalt. Mondjuk a végeredményt is szívesen látnám...
süti beállítások módosítása