Kék hírek

 2014.11.07. 12:45

Garázdaság lett a koccanás vége Parkolás közben nekikoccant szomszédja autójának egy kerület lakos, akit a sérülést elszenvedő kocsi tulajdonosa a helyszínen felelősségre vont. A károkozó elzárkózott a békés megoldástól, a vita hevében ráadásul egy gáz-riasztó fegyver is előkerült. Szerencsére nagyobb baj nem történt, a vitatkozókat azonban kirívóan közösségellenes magtartásuk miatt, a kerületi kapitányságra előállították. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Figyeljünk a hajléktalanokra A hidegre forduló időjárás miatt, egyre több hajléktalan próbálja meg szeszes itallal felmelegíteni magát. Az utóbbi napokban, több esetben, a rendőrök nyújtottak segítséget az ital miatt az utcán rosszul lett embereknek. A kerületi kapitányság éppen ezért arra kéri a lakosságot: ha az utcán fekvő embert látnak, azonnal hívják a hatóságokat és a mentőket.

Munka közben telefont lopott Munkafelmérés közben, a feladatot végző egyik fiatalember ellopta a lakásból a sértett lányának telefonját. Nem jutott azonban messzire a mobillal, hiszen hiába adta el még aznap a készüléket – természetesen az értéke töredékéért – a gyanú azonnal ráterelődött, így néhány napon belül sikerült elfogni. Mint elmondta, pénzszűkében volt, ezért lopta el a telefont.

Nyakon csípték a bolti szarkát A combjaihoz rejtve próbált meg két üveg italt ellopni az egyik kerületi üzletből egy férfi. Bár trükkös megoldást eszelt ki, a biztonsági őröket nem tudta becsapni: amint kilépett az ajtón, azonnal elfogták. Mivel már több alkalommal érték tetten bolti lopás közben, a férfit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állították.

Nem fizetett és még körözték is A csinos hölgy rendszeresen távozott fizetés nélkül a kerületi vendéglátóhelyekről, ezúttal azonban rajtavesztett: előállításakor kiderült, hogy csalás miatt a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Polgárőrök találták meg az elveszett pénztárcát Feledékeny turista kereste fel a rendőrséget, elmondása szerint a Várban egy padon hagyta az okmányait is tartalmazó pénztárcáját és mire visszament, a tárcának már csak a hűlt helyét találta. Legnagyobb örömére azonban végül mégis meglett a pénze és az iratai, a pénztárcát ugyanis a kerületi polgárőrök leadták a rendőrségen.

Sikerült azonosítani a rablót Ismeretlen férfi letépte a táskát egy boltból hazafelé tartó hölgyről. Bár sikerült elmenekülnie, a nyomozás során az elkövetőt beazonosították a kerületi kapitányság munkatársai.

Nem akart fizetni a parkolásért Mindenki tudja, hogy a fizetőövezetekben nincs ingyen a parkolás, egy autós mégis úgy gondolta, pár percért nem kell fizetni. Ezt a kocsiját ellenőrző parkoló őrrel is közölte, aki felajánlotta, hogy ha öt percen belül jegyet vált, és azt a központban bemutatja, elengedik a büntetést. Ez sem hatotta meg a férfit, aki inkább testi erejét kihasználva akarta megúszni a büntetést. Az autós nem járt sikerrel, ráadásul garázdaság gyanúja miatt is eljárás indult ellene. 

Címkék: Rendőrségi hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr186874909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása