Jelentős területet körbekerítettek a Széll Kálmán téren a rendőrök, számos rendőrautó is áll a járdaszigeten. Az Index egyik olvasóját azzal terelték arrébb, hogy lehet, hogy bomba van a villamoson. 

A rendőrség sajtóügyelete megerősítette, hogy valóban folyamatban van valami, későbbre ígértek tájékoztatást, olvasható az Indexen.

Hatósági zárás miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és Széll Kálmán tér M között pótlóbusz közlekedik.
A 22-es, a 22A, a 91-es, a 155-ös és a 222-es autóbuszok terelve közlekednek, a Széll Kálmán téri végállomást nem érintik. A végállomás helyett az 5-ös busz Pasarét irányú megállójában lehet felszállni az autóbuszokra. A 149-es autóbusz a Széll Kálmán tér M és Fény utcai piac között nem közlekedik.
A 61-es villamospótló autóbusz Széll Kálmán tér M megállón megállás nélkül áthalad, a 18-as villamospótló autóbuszra a Széll Kálmán téren ideiglenesen a Várfok utcában lehet felszállni. Kérjük az arra közlekedők türelmét! - Írja a BKK!

Címkék: bomba Széll Kálmán tér

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr927082507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása