(fotó: Czagány Balázs)

Címkék: lift Budai Vár Gránit lift Murad lift Iskola lift liftek

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr327143429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bird 2015.02.07. 04:09:06

Javaslom mindenkinek, hogy járja végig mindhárom lift építkezését és próbáljon meg választ találni arra, hogy mi szükség van ezekre a liftekre.

Ha nem kerülne darabonként 120 millióba, akkor is felvetődik, hogy mi az indoka ennek az őrült ötletnek, hiszen:

– A Szentháromság utca folytatásában készülőnél a Várba igyekvőknek ez nem könnyebbség, hiszen a Lovas úton gyakorlatilag nincs parkolási lehetőség és tömegközlekedési megálló sem, oda nem kis fáradsággal lehet eljutni. És aki odáig felgyalogol, annak már meg sem kottyan a hangulatos fedett falépcsőn felsétálni.

– A Levéltár alatti pedig nagyon közel van a Bécsi kapuhoz, tehát aki ott parkol, annak egy perc elsétálni a Bécsi kapuhoz.

– A Hilton melletti pedig a legbotrányosabb, mert ott közel, s távol nincs sem parkoló, sem megálló, onnan óriási séta bárhová eljutni.

HM | photography 2015.02.08. 00:41:55

Akadálymentesített feljutás megteremtése a liftek célja. Egyrészt. Másrészt a jövőben kialakítani kívánt vár körüli parkolóhelyek megközelítését teszik lehetővé. De addig is segítik a vár több irányú átjárhatóságát, hogy ne csak az É-D-i tengely legyen.
süti beállítások módosítása