Karbantartási munkálatok

 2015.02.23. 13:10

Burkolat javítási munkálatokat végez a Hornyák Kft. a Budavári Önkormányzat megbízásából a Mária téri szobor környezetében február 24-től (keddtől). A munkavégzés miatt a szobor előtti padok néhány hétig áthelyezésre kerültek a Mária téri játszótérre valamint a járda egy részét elkerítik a gyalogosforgalom elől. A munka befejezésekor a padokat ismételten visszahelyezik a szobor előtti területre.  

 

Süllyedt járdaburkolat helyreállítását végzi az Ambíció Kft a Batthyány u. 10 sz. előtt (Mária tér - Donáti u. kereszteződés közelében). A munkavégzés során a járda burkolatát felbontották, de a járda lezárására nem kerül sor. 

 

img_20150223_122217.jpg

  

A Várfok utcában, a Mátray u - Vérmező út közötti útszakaszon fák által felnyomott járdaburkolat helyreállítását végzik. A járdát itt sem zárják le, azonban kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek a munkaterület környezetében. A munkavégzések előreláthatólag március 10-ig tartanak.

dscf4927.JPG

Címkék: útépítés burkolatfelújítás Mária tér Batthyány utca Várfok utca

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr687208213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása