Zászlócsere-akció!

 2015.02.25. 08:24

A Budavári Önkormányzat idén is meghirdeti a népszerű zászlócsere akciót az I. kerületben: március 2-tól az Ügyfélszolgálati irodákon cserélhetik le a társasházak az elhasználódott zászlókat. 


A középületek és közterületek fellobogózásáról szóló 8/1991. (III. 21.) fővárosi rendelet értelmében nemzeti ünnepeinken a lakóépületekre is ki kell tűzni a nemzeti lobogót.


A Budavári Önkormányzat - a korábbi évek sikeres kezdeményezését folytatva - 
idén is szeretné elősegíteni, hogy a nemzeti színű zászlók kitűzésével a kerület polgárai méltóképpen emlékezhessenek a közelgő nemzeti ünnepen. Ezért a régi, kifakult, szakadt zászlókat az önkormányzat térítésmentesen újra cseréli.


Kérjük a lakóközösségeket, hogy ha élni kívánnak a lehetőséggel, akkor a régi, elhasználódott nemzeti színű zászlókat adják le az Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáin (Kapisztrán tér 1., Attila út 65.), ahol megkapják az új zászlókat is.


Amennyiben valaki vásárolna a zászlókból, ezt önköltségi áron megteheti. 

A zászlócsere akció 2015. március 13-ig tart.


Ügyfélfogadási idő:
Hétfőn: 8 -18 óra 30 percig
Kedden: 8 -16 óráig
Szerdán: 8 -16 óra 30 percig
Csütörtökön: 8 -16 óráig
Péntek: 8 -13 óráig

Telefon: 458-30-30

Címkék: zászló

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr557210933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása