2015. május 16-17-ei és a 23-24-ei hétvégén megváltozik a dél-budai villamosok közlekedése a Szent Gellért rakparton a Rudas Gyógyfürdőnél létesülő új villamos megállóhely építése miatt.

A két hétvégén a megszokott dél-budai villamosjáratok helyett a Savoya Parktól 18-61-es, a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól pedig 41-61-es jelzéssel ideiglenes villamosjárat viszi az utasokat a Széll Kálmán tér M végállomáshoz.

A 18-as, a 19-es és a 41-es villamos ebben az időszakban nem jár, a 61-es villamos pedig csak a Hűvösvölgy–Széll Kálmán téri ágon közlekedik a Széll Kálmán tér felújítása alatt megszokott rend szerint.

A 18-as villamos vonalán a Széll Kálmán tér M és Újbuda-központ M között pótlóbusz jár 18-as jelzéssel, míg a 19-es villamos teljes vonalú pótlását a meghosszabbított útvonalon, a Bécsi út/Vörösvári úttól Kelenföld vasútállomás M-ig közlekedő 17-es pótlóbusz látja el.

 

Részletek a képre kattintva olvashatók:

villamos_1.jpg

 

Címkék: villamos 18-as 19-es

A bejegyzés trackback címe:

https://egyker.blog.hu/api/trackback/id/tr367457148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása